Podjetje s tradicijo
Prisegamo na visoko kakovost

Zalivalni sistemi

Zalivalni sistemi za vrt in travo, so danes ob želji po lepo vzdrževani zelenici skoraj nuja. Seveda pa s pomočjo zalivalnih sistemov ne vzdržujemo zgolj trave na dvorišču, pač pa lahko z zalivalnimi sistemi za vrt, poskrbimo tudi, da bo zelenjava na vrtu ostala bujna in sočna, kljub suši, ki smo ji priča skoraj vsako poletje.

 

Zalivalni sistemi za vrt in travo olajšajo zalivanje poleti

Zalivanje vrta in dvorišča poleti je še posebej pomembno, saj so zaradi sušnih obdobji rastline ves čas podvrženo izsušitvi ter tako manj bujne, ožgane in tako včasih tudi uničene.

 

Z zalivalnimi sistemi, ki vam jih ponujamo pri nas boste za vaš vrt z lahkoto poskrbeli

Z zalivalnimi sistemi za vrt in travo ter druge rastline, ki jih boste kupili pri nas, boste zlahka poskrbeli, da bo vaše rastlinje tudi čez poletje ostalo zeleno in bujno. Najbolje je, da zalivalni sistem vključite zgodaj zjutraj ali pozneje zvečer, ko sonce še ne pripeka. Pomembno je, da zemljo dodobra namočite in tako poskrbite, da bo imelo rastlinje dovolj zaloge za vroč dan, ki prihaja.

 

Odločite se lahko za zalivalni sistem za kapljično zalivanje ali za pršilnik

Zalivalni sistem se lahko uporablja tako za kapljično namakanje vrta ali drugih rastlin, pa tudi za zalivanje večjih površin s pršenjem. Z zalivanjem z zalivalnim sistemom moramo biti pozorni na to, da zalivalke pravilno porazdelimo, po površini, ki jo želimo zaliti in tako poskrbimo, da bo vsak košček zemlje prejel pravšnjo količino vode, ki jo potrebuje za pravilno rast.

 

Na spletni strani si oglejte pestro ponudbo zalivalnih sistemov za travo in vrt

Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o kvalitetnih zalivalnih sistemih, ki vam jih ponujamo pri nas. Odločite se za kapljični zalivalni sistem in poskrbite, da bo vaša gredica najljubše zelenjave zalita, zelenjava pa tako okusna in sočna. Prav tako ne pozabite na travo na dvorišču! Zagotovite ji zadostno količino vode s pršilnim zalivalnim sistemom in kvalitetno črpalko za zalivanje ter poskrbite za najlepšo zelenico v naselju.

 

Z primeru vprašanj o zalivalnih sistemih smo vam na voljo tudi v poslovalnici

V primeru vprašanj o zalivalnem sistemu smo vam zmeraj dosegljivi tudi po telefonu ali e-pošti, veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko s strokovnjaki pogovorite, kateri zalivalni sistem je za vaš teren in vaše potrebe najbolje izbrati in se hkrati prepričate o nizkih cenah zalivalnih sistemov.