Podjetje s tradicijo
Prisegamo na visoko kakovost

Rastlinjak za paradižnik - izvrstna izbira za domače vrtnarjenje

Rastlinjak za paradižnik je primeren za lastno uporabo ali pa za profesionalno vrtnarjenje. Uredimo ga na večji ravni površini, ki bo v uporabi vse leto. Največja prednost tople grede rastlinjakov za paradižnik se pokaže v zimskem času. Priljubljeni sadež je zelo dober v hladnejših dneh, saj vsebuje veliko vitaminov in antioksidantov, ki ugodno vplivajo na naše zdravje. Če se torej odločato za vrtni rastlinjak pozimi, je rastlinjak za paradižnik izvrstna izbira. A lepe plodove lahko pričakujemo samo, če mu odgovarja lega in zemlja. Rešitev je  ogrevano okolje in namakalni sistem, saj s tem ustvarimo prijazno in kontrolirano atmosfero. Zaščitimo plod pred mrazom ter dežjem in vetrom, in prav presenečeni boste kako dobro uspeva zelenjava v rastlinjaku pozimi. Z našo opremo pa si lahko postavite tudi rastlinjak za južne rastline.

 

Rastlinjak za paradižnik uredimo enostavno in hitro

V podjetju RAR NOVI vam pomagamo, da bo postavitev domačega rastlinjaka za paradižnik ne bo prezahteven projekt. Izdelujemo serijske vrtne rastlinjake, ki v širino merijo 4 in 5 metrov. Rastlinjaki za paradižnik, ki so daljši od 6 metrov imajo tudi bočna okna za navijanje, krajši rastlinjaki pa drsna vrata na obeh straneh, tako da omogočajo dovoljšnje prezračevanje. Najbolj ideane pogoje za rast zelenjave ustvarimo s toplo gredo, rastlinjak za paradižnik z namakalnim sistemom bo tako prinesel najboljše rezultate. EVA prozorna folija za rastlinjake ima učinkovito UV zunanjo zaščito, prav tako pa notranjo protirosno zaščito. Življenjska doba prozorne folije za rastlinjake je najmanj med šest in osem let. Če nimate prostora za serijski rastlinjak, vam izdelamo tudi po meri narejen rastlinjak za paradižnik.

 

rastlinjak paradižnik ali južne rastlinetopla greda ali rastlinjak s folijo za paradižnik

 

Topla greda- rastlinjak za paradižnik ali tropske rastline

Vsa oprema za tople grede - rastlinjak za paradižnik ter rastline in cvetje - je na voljo po ugodnih cenah in z garancijo, saj stremimo k najvišji kvaliteti. Vrtni rastlinjaki s poroznimi cevmi so primerni predvsem za pridelavo zelenjave za lastno uporabo, konstrukcija iz cinkanih cevi pa omogoča dolgo življenjsko dobo. Ker so visoki do 2,5 metra so dobri tudi za visokorastle rastline, tako da si lahko uredite tudi rastlinjak za južne rastline. Če imate še druge želje, na primer namakalni sistem za travo ali drugo opremo za vrt, vam z veseljem pomagamo. Na naši spletni strani najdete veliko fotogalerijo, seveda pa smo vedno na voljo tudi za konkretna vprašanja in svetovanje. Uredite si idealen vrt s toplo gredo (rastlinjak za paradižnik in vso drugo zelenjavo) s pomočjo naših strokovnjakov za opremo in montažo.