Podjetje s tradicijo
Prisegamo na visoko kakovost

Rastlinjaki RAR novi

Smo prvi slovenski proizvajalci profesionalnih rastlinjakov z več kot 30-letno tradicijo!

Rastlinjake izdelujemo po lastnih načrtih v dveh serijskih izvedbah in sicer: F-V širine 6 do 9m in F-M širine 9 do 12m. Rastlinjak vam omogoča prijazno in kontrolirano klimo za vzgojo in rast vrtnin, cvetja, itd,...

 

Smo podjetje s tradicijo, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo profesionalnih vrtnih rastlinjakov. Poleg rastlinjakov vam je po ugodnih cenah na voljo tudi celotna oprema za rastlinjake. Nudimo pa vam še polkarbonatne kritine oz. plošče za nadstreške in terase, ki bodo poskrbele za visoko udobje in zaščito pred vremenskimi vplivi.

Posebna izvedba rastlinjaka

 

Naš prodajni program sestavljajo tako tipski rastlinjaki kot tudi vrtni rastlinjaki po meri oz. naročilu. Primerni so tudi za višje rastline. Na vašo željo vam uredimo notranje in zunanje senčenje, ogrevanje rastlinjaka, prav tako poskrbimo tudi za ustrezen namakalni sistem, prezračevanje ter celotno avtomatiko. Zavedamo se, da je vaš čas dragocen, zato boste z visoko kakovostno in zanesljivo avtomatiko zagotovo več kot zadovoljni

Izvedba rastlinjaka z bazenom

 

Prisegamo na visoko kakovost

že od nekdaj prisegamo na kakovost, zato ste lahko prepričani o uporabi najboljših materialov, strokovni montaži in dolgi življenjski dobi produktov. Z uporabo naših rastlinjakov se bodo pogoji za rast rastlin približali optimalnim. Seveda so vam pri nas na voljo tudi manjši rastlinjaki, ne le veliki profesionalni rastlinjaki.


Dobavljen vrtni rastlinjak si lahko postavite sami ali pa montažo rastlinjaka prepustite našim strokovnjakom. Odločite se za rastlinjak podjetja RAR novi in uživajte v stiku z naravo, jejte zdravo ter hkrati privarčujte.