Zimski vrtovi – nizke cene v ceniku zimskega vrta in cevi za zalivanje

Zimski vrtovi se lahko pohvalijo z lastnostmi tako zunanjega kot notranjega prostora. Pozimi bo zimski vrt  odličen za preživljanje časa v toplem okolju, ki ga boste ustvarili kar doma, poleti pa se lahko v zimski vrt zatečete pred vročino, ki pritiska od zunaj. Cene zimskih vrtov v našem podjetju so izjemno ugodne. Ogledate si jih lahko v ceniku zimskih vrtov na naši spletni strani. Na spletni strani si lahko ogledate tudi slike zimskih vrtov in tako poiščete navdih za lasten zimski vrt.

 

Pred naročilom zimskega vrta je potrebno razmisliti o nekaj tehničnih podrobnostih

Pred odločitvijo za zimski vrt je potrebno temeljito razmisliti, kam bomo zimski vrt postavili. Od same lege je zelo odvisno kakšno korist bomo od zimskega vrta pravzaprav imeli. Zraven tega je potrebno razmišljati tudi o dobri izolativnosti zimskega vrta, ki bo znižala ceno porabe ogrevanja ali hlajenja in zasenčitvi stekla zimskega vrta. Seveda pa ne smemo pozabiti niti na zračenje, ki je za kakovostno bivanje v zimskem vrtu ključno.

 

Steklo je ključen element zimskega vrta in predstavlja kar 75% njegove površine

Steklo je ključni element zimskega vrta in predstavlja približno 75% njegove sestave. Pomembno je, da steklo zmanjša ceno ogrevanja pozimi oz. hlajenja poleti. V ta namen mora biti steklo dobro izolativno. Dan danes se najpogosteje uporabljajo dvoslojna stekla. Cena dvoslojnih stekel je ugodna, tako pa je nizka tudi cena zimskega vrta. Seveda so zelo popularna tudi troslojna stekla, katerih cena je nekoliko dražja, vendar so njihove izolativne lastnosti izjemne.

 

Cene zimskega vrta si lahko ogledate na naši spletni strani

Več informacij o ceni zimskega vrta si lahko ogledate na naši spletni strani. Cene zimskega vrta najdete v ceniku, kjer se lahko prepričate tudi o pestri izbiri različnih modelov zimskih vrtov. Na spletni strani si lahko ogledate tudi slike zimskih vrtov in tako najdete inspiracijo za kreacijo lastnega zimskega vrta po ugodni ceni. Ne spreglejte tudi ponudbe drugih izdelkov, ki vam jih ponujamo – odločite se lahko za nakup cevi za zalivanje vrta, ponujamo pa vam tudi številne nasvete o tem, kako se vrt pravilno zalije.

 

O cenah izdelkov nas lahko povprašate tudi v naši poslovalnici

V primeru dodatnih vprašanj smo vam dosegljivi tako po e-pošti kot tudi po telefonu. Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se o ugodni ceni zimskega vrta lahko prepričate na lastne oči in se o zimskem vrtu pogovorite s prodajalcem.