Steklenjaki in zračenje – rešitev za ljubitelje doma pridelane zelenjave

Vrtni steklenjaki so idealna rešitev za vse, ki želite sami pridelati zdravo zelenjavo. V naši ponudbi so različni steklenjaki za vrt - tudi majhni steklenjaki, primerni zlasti za manjše vrtove. Ne glede na to, kako veliki so steklenjaki, vam pri vseh zagotavljamo učinkovito zračenje, saj je zračenje steklenjakov pri vrtnarjenju nujno in potrebno.

 

pridelava zelenjave v steklenjakih

Vrtni steklenjaki in prezračevanje – najboljša izbira za vaš vrt

Naši steklenjaki za vrt so kakovostno izdelani in omogočajo pridelavo zdrave zelenjave, prav pri vseh pa je tudi zagotovljeno učinkovito zračenje oziroma prezračevanje, s tem, da je zračenje steklenjakov izredno enostavno. Naši steklenjaki imajo aluminijasto ogrodje, vsi vrtni steklenjaki so pokriti s steklom, lahko se uporabijo tudi polikarbonatne plošče ali pa se uporabi steklo + polikarbonatne kritine. Pridelava zelenjave v naših steklenjakih za vrt je mogoča v različnih velikostih, odvisno od vaših potreb in velikosti vrta, ne glede na velikost pa so vsi steklenjaki zasnovani tako, da je omogočeno enostavno prezračevanje. Zračenje steklenjakov je izrednega pomena za uspevanje vaših rastlin, saj le te med drugim potrebujejo svež zrak, torej konstantno zračenje. V našem podjetju smo mislili na vse: za vse tiste, ki imate ob hiši manjši vrt in ste nekoliko omejeni s prostorom, so namreč v naši ponudbi majhni steklenjaki. Zračenje steklenjakov, ki spadajo v to skupino, je popolnoma enako kot zračenje ostalih steklenjakov.

Steklenjaki in zračenje za vse, ki uživajo v vrtnarjenju

Za vse, ki se v prostem času radi ukvarjate z vrtnarjenjem, so naši vrtni steklenjaki prava rešitev. Steklenjaki so namreč primerni za vse, ki se ukvarjate z vzgajanjem cvetja in vrtnin, saj boste lahko tudi ko bo zunaj še mraz ali celo sneg, hodili v vaš vrtiček, kjer bo ob sončnem vremenu prijetno toplo. Naši vrtni steklenjaki so primerni tako za gojenje rastlin, kot tudi za vzgojo raznih plazilcev. Poleg zagotavljanja potrebne toplote pa rastlinam in živalim omogočite tudi redno zračenje steklenjaka.

Steklenjaki za vrt idealni tudi kot bivalni prostori

Le kdo bi si mislil, da so lahko vrtni steklenjaki tudi steklenjaki za preživljanje prostega časa z družino, opazovanje narave ali pa morda za izražanje vaše umetniške žilice? Steklenjaki za vrt so namreč lahko zasnovani tudi kot družinske steklene hišice oziroma kot t.i. zimski vrtovi, zelo svetli prostori na prezračevanje. Naši steklenjaki omenjene vrste so iz aluminijastih profilov, brez toplotnega mostu, sestavite pa jih lahko kar sami s pomočjo montažnega kataloga. Ti steklenjaki so prav tako primerni za gojenje sobnih rastlin.

Vrtni steklenjaki – enostavno morate ga imeti!

Cenjenim strankam predlagamo, da si za več informacij ogledajo spletno stran našega podjetja in naročijo svoj steklenjak. Naši steklenjaki za vrt imajo namreč odlično razmerje med ceno in kvaliteto, poleg tega pa jih lahko uporabljate za pridelavo zelenjave ali pa zgolj kot prijeten dnevni prostor. Slednji steklenjaki so prav tako na zračenje, dobite pa jih lahko v barvi po vaši želji.

 

pridelava zelenjave v rastlinjaku ali vrtnem steklenjaku

Steklenjaki in zračenje – več:

Steklenjaki Zračenje Steklenjaki za vrt Vrtni steklenjaki Zračenje steklenjakov Prezračevanje Polikarbonatne plošče Polikarbonatne kritine