Steklenjak

Steklenjak je rastlinjak za gojenje rastlin, občutljivejših na toploto, kot so na primer orhideje ali kaktusi, primerni pa so tudi za plazilce. Sadike, vzgojene v steklenjakih, lahko pozneje presadite na prosto ali kam drugam. Steklenjak je primeren tudi za tiste, ki imajo vrtnarjenje za svoj konjiček.

 

Steklenjaki imajo veliko prednosti. Steklenjaki so trpežni, odlikuje jih dober izkoristek toplote, njihova konstrukcija pa ima veliko nosilnost. Ogrodje steklenjaka je iz aluminija, ki ga je mogoče pokriti s steklom, polikarbonatom ali njuno kombinacijo.

 

Pošljite nam povpraševanje!

 

Steklenjak kot večnamenski prostor

 

Steklenjak lahko postavite kamor želite (na vrt, teraso ipd.), pri čemer ne potrebujete nobenih posebnih temeljev. Če želite gojiti najzahtevnejše rastline skozi vse leto, boste za tak rastlinjak potrebovali malce več notranje opreme (sisteme za dodatno ogrevanje, dodatna svetila, senčila, ventilatorje itn.).

 

Steklenjaki so večnamenski; med drugim jih lahko uporabljate tudi kot družinsko stekleno hišico, ki si jo lahko omislite tudi v barvi. Nudimo vam tudi zimski vrt, v katerem bodo vaše rastline brez težav uspevale tudi v hladnih zimskih dneh.

 

S klikom na povezavo si oglejte, kako poteka učinkovito zračenje steklenjakov.