Profesionalni rastlinjaki

folija in ostala oprema za rastlinjakProfesionalne rastlinjake proizvajamo iz vroče pocinkanih cevi in profilov, ki omogočajo dolgo življensko dobo.

 

Rastlinjaki izdelujemo po lastnih načrtih v dveh serijskih izvedbah in sicer: F-V širine 6, 8, in 9m in F-M širine 10 in 12m z dodatnimi ojačitvami.

 

V rastlinjakih za južne rastline ustvarimo prijazno in kontrolirano klimo, zato so primerni za vzgojo sadik cvetja, vrtnin, plodovnic, oljk itd.

 

Folija za rastlinjake zagotavlja primerno zaščito pred temperaturnimi razlikami, dežjem in vetrom, zato so primerni za tržno proizvodnjo vrtnin in plodovnic. Izredno priljubljeni so tudi rastlinjaki za jagode, s pomočjo katerih je pridelek lahko res obilen.

 

 

 

 

 

cena namakalnega sistema za rastlinjak

Profesionalni rastlinjaki so namenjeni predvsem za tržno proizvodnjo zato imajo bočno, strešno in čelno zračenje, da lahko ustvarimo čim bolj idealne pogoje za rast. Opremimo jih lahko z vso potrebno avtomatiko, ki nam olajša delo in prihrani čas: namakalni sistemi, sistemi ogrevanja.

 

Izdelamo vam tudi vrtni rastlinjak po vaših željah in potrebah, glede na posebne zahteve proizvodnje. Rastlinjak z dvojno folijo, med katero vpihujemo zrak, ki je odličen izolator in gretjem, vam omogočimo konstantno proizvodnjo skozi vse leto. Rastlinjak je primeren tudi kot skladiščni prostor, kot mrežnik ali senčnik int. Nudimo tudi zimski vrt.

 

Pošljite nam povpraševanje!