Polikarbonatne plošče in polikarbonatne kritine

Polikarbonatne kritine in polikarbonatne plošče so zelo vzdržljive

V podjetju RAR NOVI d.o.o. vam nudimo tudi polikarbonatne kritinepolikarbonatne plošče za rastlinjake, terase, nadstreške in podobno. Zimski vrtovi in steklenjaki so s pomočjo polikarbonat plošče zaščiteni tudi proti toči. Polikarbonatne kritine premagajo vsako vremensko nevšečnost.

Polikarbonatne plošče so lahko različnih debelin

Polikarbonatne plošče so zelo lahke, a močne in vzdržljive. Polikarbonatne kritine in plošče so lahko eno- ali večslojne in so zelo primerne ne samo v kmetijstvu, ampak tudi pri gradnji in industrijski uporabi. Zimski vrtovi in steklenjaki bodo odlično zaščiteni s polikarbonat kritinami.

Steklenjaki in polikarbonatne kritine oz. plošče

Ogrodje, ki ga imajo steklenjaki je iz aluminija, ki ga pokrijemo z kombinacijo stekla in polikarbonatne plošče. Steklenjaki v osnovi dovoljujejo kritino do 8mm debele polikarbonat plošče. Steklenjaki so lahko prav tako kot zimski vrtovi, z uporabo polikarbonatne kritine uporabni za različne namene, zračenje pa je preprosto.

Polikarbonat plošče ali UV folije EVA?

Različni rastlinjaki so lahko pokriti z uporabo polikarbonatne kritine ali UV folije EVA. Polikarbonatne plošče imajo veliko prednosti, ki smo jih že omenili, UV folije Eva pa so zelo primerne za rastlinjake, ki jih lahko po potrebi sami prestavljamo ali postavljamo oz. razdiramo.

Polikarbonatne plošče nudijo izolacijo in uv zaščito

Polikarbonatne plošče so primerne za pokrivanje, zastekljevanje steklenjakov, uporabo v kmetijstvu – rastlinjaki. Za polikarbonatne plošče cenik nam lahko pošljete povpraševanje. Polikarbonatne plošče in polikarbonatne kritine nudijo odlično izolacijo in UV zaščito. Polikarbonatne kritine so od vsej prosojnih kritin najodpornejše.

Polikarbonatne plošče cena in akcije

Zimski vrtovi iz polikarbonat plošče z bočnimi okni z navijanjem 3x6m pri podjetju RAR NOVI d.o.o. že od 870 €. Cene polikarbonatne kritine so odvisne od debeline in strukture. Cena se določa za glede na dimenzijo polikarbonatne plošče. Oglejte si tudi naše akcije!

Polikarbonatne plošče podrobneje in ostala ponudba: