Rastlinjaki RAR novi

Pozdravljeni na straneh podjetja RAR novi d.o.o.!


Smo podjetje s tradicijo, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo profesionalnih vrtnih rastlinjakov. Poleg rastlinjakov so vam po ugodnih cenah na voljo tudi steklenjaki, zimski vrtovi ter celotna oprema za rastlinjake. Nudimo pa vam še polkarbonatne kritine oz. plošče za nadstreške in terase, ki bodo poskrbele za visoko udobje in zaščito pred vremenskimi vplivi.

 

Rastlinjaki, steklenjaki in zimski vrtovi

Naš prodajni program sestavljajo tako tipski rastlinjaki kot tudi vrtni rastlinjaki po meri oz. naročilu. Primerni so tudi za višje rastline, kot sta npr. fižol in paradižnik. Na vašo željo vam uredimo notranje in zunanje senčenje, ogrevanje rastlinjaka, prav tako poskrbimo tudi za ustrezen namakalni sistem, prezračevanje ter celotno avtomatiko. Zavedamo se, da je vaš čas dragocen, zato boste z visoko kakovostno in zanesljivo avtomatiko zagotovo več kot zadovoljni.

 

Prisegamo na visoko kakovost

Že od nekdaj prisegamo na kakovost, zato ste lahko prepričani o uporabi najboljših materialov, strokovni montaži in dolgi življenjski dobi produktov. Z uporabo naših rastlinjakov, steklenjakov ali zimskih vrtov se bodo pogoji za rast rastlin približali optimalnim. Steklenjaki so priljubljeni predvsem pri ljubiteljskih vrtičkarjih, saj so nekoliko manjši od rastlinjakov. Seveda so vam pri nas na voljo tudi manjši rastlinjaki, ne le veliki profesionalni rastlinjaki.


Dobavljen vrtni rastlinjak si lahko postavite sami ali pa montažo rastlinjaka prepustite našim strokovnjakom. Odločite se za rastlinjak, steklenjak ali zimski vrt podjetja RAR novi in uživajte v stiku z naravo, jejte zdravo ter hkrati privarčujte.